Klachtenloket Kinderopvang tijdens Corona

Zoals alle organisaties in Nederland hebben ook wij passende maatregelen getroffen vanwege het Corona virus. Wat deze maatregelen zijn, delen wij graag met u.

Veiligheid van al onze medewerkers staat voorop! Om dit te waarborgen, werken wij weer volledig vanuit huis. Daardoor zijn onze telefoonlijnen vanaf 5 oktober 2020 niet meer bemand. Dit was geen makkelijk besluit om te nemen. Uiteraard willen wij uw vragen spoedig en correct voor u beantwoorden. De afgelopen maanden hebben ons geleerd dat digitaal met u communiceren hiervoor de beste manier is. Wij vragen u gebruik te maken van ons contactformulier. Uw vraag kan dan direct worden afgehandeld door de juiste persoon binnen onze organisatie.

Wij doen ons uiterste best alle zaken en vragen zo snel mogelijk af te handelen. Mocht er onverhoopt toch enige vertraging optreden, vragen we uw begrip voor de situatie.

Uiteraard hopen wij dat wij u op korte termijn weer kunnen ontvangen; aan de telefoon of op ons kantoor.

  • 2 oktober 2020
  • Nieuws
Ster

Alle telefoonlijnen vanaf maandag 5 oktober 2020 gesloten


Het Klachtenloket Kinderopvang wil de veiligheid van zijn medewerkers waarborgen door volledig thuis te werken. Hierdoor zijn wij tot nader bericht telefonisch niet bereikbaar.

Uiteraard kunt u altijd gebruik maken van het
contactformulier. Zo kunnen we al uw vragen toch beantwoorden. Lees hier verder over onze maatregelen.