Nieuws

Trefwoord:

Onderwerp:

Soort opvang:

Jaar:

Alle nieuwsberichten

Resultaten (106)

Hoeveel mag het tarief voor kinderopvang stijgen?

11 / 02 / 2016

Een organisatie mag de kosten voor de kinderopvang verhogen. In de meeste gevallen doet een organisatie dit met ingang van het nieuwe jaar. Er zijn geen wettelijke afspraken over hoeveel de tarieven mogen stijgen. Maar er gelden wel voorwaarden voor tariefwijzigingen.

Mijn kind wordt gebeten op de kinderopvang, wat kan ik doen?

25 / 01 / 2016

Het kan gebeuren dat uw kind op de opvang wordt gebeten. Jonge kinderen bijten wel eens in een bepaalde fase in hun ontwikkeling. Het gaat meestal vanzelf over, maar het is vervelend als dit bij uw kind gebeurt.

Het vierogen-principe

18 / 01 / 2016

Afgelopen week kwam er een vraag over het vierogen-principe. Hoe kan het dat er maar één medewerker is?

Eerste klachten bij het Klachtenloket Kinderopvang

08 / 01 / 2016

Het Klachtenloket Kinderopvang is op 4 januari van start gegaan. De eerste vragen van ouders zijn via de site, mail of telefoon binnengekomen.

Klachtenloket Kinderopvang van start

31 / 12 / 2015

Vanaf 1 januari kunnen ouders en oudercommissies met vragen en klachten over kinderopvang terecht bij het Klachtenloket Kinderopvang.

Nieuwe wet kinderopvang per 1 januari 2016

04 / 06 / 2015

Op 28 april jl. nam de Eerste Kamer de Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen aan. De wet treedt op 1 januari 2016 in werking. Vanaf die datum moeten alle kinderopvanginstellingen, inclusief gastouderbureaus en peuterspeelzalen, zich verplicht aansluiten bij de Geschillencommissie Kinderopvang.

  • LANDELIJK LOKET KLACHTEN EN GESCHILLEN VOOR KINDEROPVANG EN PEUTERSPEELZALEN

  • Disclaimer
  • Privacy
Terug naar boven